Filiaal: MIERLOSOMEREN


Profielschets leidinggevende/1e medewerk(st)er allround bij pizzeria Del Limone 

1e medewerker bediening/keuken 

Wil jij werken bij de gezelligste pizzeria van Mierlo, Someren en omstreken? Grijp dan nu je kans! 

Wie zijn wij? Del Limone!
Wij zijn dé pizzeria in Mierlo, Someren en omstreken. Onze pizza’s en pasta’s zijn niet voor niets zo populair, wij maken namelijk alles zelf. Daar zijn we trots op! We bestaan inmiddels 4 jaar en groeien enorm. In mei 2022 hebben wij onze tweede vestiging geopend. Vandaar dat wij op zoek zijn naar versterking. Wij zoeken een 1e medewerker bediening/keuken. 

Bij ons staat kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Alle producten die onze keuken verlaten, of dat nu is voor gasten die de gerechten ter plekke nuttigen of juist afhaalgerechten meenemen, zijn vers bereid en van constante topkwaliteit. Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste en dynamische collega’s waartussen de samenwerking vlekkeloos verloopt. We zijn goed op elkaar ingespeeld. De sfeer is gemoedelijk en dat stralen we ook uit richting onze gasten. Gasten komen graag bij ons vanwege de gastvrijheid en aandacht die geschonken wordt aan de producten en het bereiden hiervan. 

We zijn in Mierlo geopend van woensdag tot en met zondag van 16:00 – 20:00 uur.
We zijn in Someren geopend op woensdag en donderdag van 16:00-20:00 en op vrijdag, zaterdag en zondag van 16:00-20:30. 


Hoe ziet jouw werkdag eruit? 

  • Bij aanvang rond 15:00 start je met de voorbereidingen van alle pasta’s en het startklaar maken van keuken, restaurant en terras.
  • Het mede aansturen van collega’s, volledig aansturen bij afwezigheid van de huidige leidinggevenden;
  • Het meewerken in de bediening/keuken; dit kan betekenen het aannemen en afrekenen van bestellingen, het uitgeven van afhaalbestellingen, het bedienen van tafels in het restaurant of op het terras en het beleggen en bakken van de pizza’s en het bereiden van de pasta’s.
  • Tijdens de spits is het knallen met je collega’s, er wordt nauw samengewerkt om er voor te zorgen dat iedereen tevreden is;
  • Sluiten van het terras/restaurant en mise en place draaien voor de volgende dag; het opruimen en poetsen van de keuken en het restaurant.
  • Een gezellige gezamenlijke afsluiting;

    Onze ideale collega is: 
    • 3-4 dagen per week beschikbaar, 20-28 uur per week;
    • Bereid te werken tussen 15:00-22:00 uur. Dit betekent de gezelligheid van werken in
      de horeca en toch lekker op tijd klaar;
    • Organisatorisch sterk en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
    • Klantgericht, collegiaal en betrokken. Daarnaast ben je enthousiast en vol energie;
    • Communicatief vaardig
  • Een ster in het behouden van het overzicht, zeker op drukke momenten;
  • Geen onbekende in de horeca en heeft affiniteit met het werken in een keuken;
    Wat krijg je daarvoor terug?
  • Een gezellige werkplek waar je de lusten ervaart van het werken in de horeca, maar
    niet de lasten;
  • Salaris boven horeca cao;
  • Pensioenpremie en vakantiegeld; zicht op een vast contract.
  • Halfjaarlijks teamuitje
    Herken jij jezelf in deze vacaturebeschrijving? Sollicitaties en eventuele vragen mogen gericht worden aan Simone, zij helpt je graag verder! Bel 0620693036 of stuur je sollicitatie naar info@del-limone.nl. Je mag natuurlijk ook altijd even binnen lopen! Tot snel en je mag natuurlijk alvast een pizza komen proeven!